Onze eieren

Onze eieren

Een Twenteland ei is het lekkerste tafelei! Waarom? Omdat wij alles van begin tot eind zelf onder controle hebben. Door namelijk exact te weten wat de kippen eten en drinken, zelf de eieren te controleren op kwaliteit en deze dan ook dezelfde of de volgende dag af te leveren bij onze klanten.

 

Image

Smaak en kwaliteit

Pluimveebedrijf Wegdam heeft bewust gekozen voor scharrelkippen. Door deze keuze zijn wij namelijk in staat om controle te houden over hetgeen de kip dagelijks binnen krijgt en hierdoor kunnen wij een constante smaak en kwaliteit van het ei garanderen.

 

Image

Pakstation

In ons pakstation worden alle eieren rechtstreeks uit de stallen gesorteerd met deze moderne sorteermachine. Alle eieren worden gecontroleerd op breuk en vuilschaligheid en door gebruik te maken van UV lampen worden bacteriën op de eieren geminimaliseerd. Aansluitend worden de eieren gesorteerd op gewicht, geprint met een unieke ei-code en verpakt in de gewenste verpakking. Ons pakstation voldoet aan alle strenge hygiëne eisen (HACCP), hierop wordt toegezien door het COKZ.

Image

Bezorging

Wij vinden het belangrijk om de lijnen kort te houden en om de versheid te kunnen garanderen. Daarom leveren wij de eieren zelf bij onze klanten. Door dit persoonlijke contact weten wij tevens wat er speelt bij de klant en kunnen hierdoor snel schakelen. 

Over Twenteland Eieren

Wij zijn familie Wegdam uit Hengevelde. Wij hebben een pluimveebedrijf met ons eigen pakstation.

Door deze unieke combinatie zijn wij sterk in het leveren van dagverse eieren.

Contact

Twenteland Eieren B.V.

Kerkstraat 2,
7496 PC Hengevelde

Telefoon: 0547 333 252

info@twentelandeieren.nl