Twenteland Eieren BV is een groothandel in dagverse eieren rechtstreeks van eigen boerderij. Al ruim twintig jaar leveren wij eieren die vandaag door onze kippen zijn gelegd, morgen al bij u af.

Doordat we dit complete proces (opfokbedrijf - legbedrijf - pakstation - distributie) zelf verzorgen, kunnen we continu kwaliteitscontroles uitvoeren. Hierdoor is een Twenteland-ei altijd een vers en goed ei.

Wij verkopen bruine-, witte eieren, scharreleieren, eieren van vrije uitloop en gekleurde eieren. Verpakt op eiertrays (30 stuks), in kleinverpakking 6 of 10 stuks (supermarkten), in dozen of op containers.
VariŽrend in de klassen S t/m XXL. Om de kwaliteit van het ei te kunnen controleren maken wij gebruik van de Haugh-unit meter. Twenteland Eieren is IKB-gecertificeerd en HACCP-erkend.

 

Enkele cijfers: Per week kunnen de 14 personeelsleden van ons pakstation in Hengevelde 2.500.000 eieren verwerken. Onze sorteermachine heeft een capaciteit van 90.000 stuks per uur en heeft een volautomatische crackdetectie.
Onze kwaliteit begint al
bij een piepklein kuikentje!
   
Twenteland Eieren BV
Gebr. Wegdam
Kerkstraat 2
7496 PC Hengevelde
T: (0547) 333252
F: (0547) 333887
E: info@twentelandeieren.nl